Talli sijaitsee puna-valkoisessa leikkimökissä, suurehkon harmaan omakotitalon pihassa. Leikkimökissä asuvat vain kankaiset pollet, sukkahevoset majailevat sisällä omassa huoneessani. Ovessa on lukko jotta kutsumattomat vieraat pysyvät poissa.

Karsinat ovat puusta tehtyjä, ja ovet on narusta. Karsinoiden yläpuolella lukee jokaisen hevosen nimi ja tiedot. Karsinoissa on jokaiselle hevoselle ruokakupit.

Tallin seinällä on ilmoitustaulu, jossa on lajipainotteisia viikkotreenejä. Siinä on myös liikutuslista, ja kaikkee ajankohtasta. Ilmoitustaulun alapuolella on muutama heinänippu.

Ilmoitustaulun ja heinänippujen vieressä on kulmakaappi, jossa säilytetään loimia, harjoja ja riimuja.

Kulmakaapin yläpuolella, ilmoitustaulun vieressä on naulakko jossa on erilaisia riimunnaruja ja suitsia.

Tallin edessä, oikealla on puusta tehty laidun, jossa hevoset viettää hyvällä säällä päiväänsä. Ovesta katsottuna vasemmalla, on koulukenttä ja sen vieressä kasvimaa ja kukkapenkki.

Ovesta katsottuna edessäpäin, jonkun matkan päässä on estekenttä. Estekalusto on tällä hetkellä melko huonoa, suurin osa ämpäreitä ja tuoleja, mutta suunnitelmissa on saada muutama puinen este lisää. Täällä hetkellä on 7 kunnollista puuestettä olemassa.

<--  Estekenttä ilman esteitä

MAASTOT:

Maastoja löytyy 3 kappaletta:

Maasto 1 on tallin pihalta lähtevää metsää. Siellä on paljon kaatuneita puita joten siellä on hyviä esteitä joita hyppiä, sekä muutama pieni puro.

Maasto 2 on n. sanoisinko 200 metrin päässä olevassa metsässä. Siellä on paljon isoja kiviä (siirtolohkareita ehkä?) joilla voi kiipeillä, kaatuneita puita ja polkuja. Ennen metsää on peltoa jossa ei kasvateta mitään.


Maastoon pitää mennä pienen puron yli, todella huteraa puista siltaa pitkin, tällä helkellä silta on rikki joten maastoon ei pääse.

Maasto 3 on n. 500 metrin päässä oleva metsätie jossa käyn ratsastamassa melkein aina.
Siellä on alueen paras metsätie, ja tien viereisissä metsissä pystyy hyppimään risukasojen ja oksien yli.
Siellä on talvella hiihtopolku, mutta siellä ei käy melkein koskaan hiihtäjiä.