Blogi

view:  full / summary

Heräsin horroksesta

Posted by einikuha on July 12, 2014 at 12:30 AM Comments comments (42)

Talvi ja kevät on aikoi jollo miuta ei saa ulos millää ja kepparit jää kaappiin lojumaa, nytte ku on taas kesä (jollon ei sada, koko kesäkuun sato vettä= miun luokituksel edellee talvi) nii mie oon taas ruvennu kiinnostumaa keppareista.

Rupesin täs aattelemaa että toi teeman banneri ei oikee liity millää taval näihi ite sivuihi, joten mie vähä säädin picmonkeyn kanssa, ja tollane on tulos:

Vaihoin samal teeman, ehkä vähä liian syksynen, mut koska tääl on jo keltasii lehtii puissa nii saa niitä lehtii olla sivuilki.

+ Perustan EHKÄ ihan oikeen blogin, jos tää innostus vähä nousis syksyyn mennes ;DAiheesta toiseen:

Mie oon alottamassa uutta hevosta taas pitkäst aikaa, en tiiä viel varmaks et millane siit tulee, mut varmaa on et mie ompelen sen beigestä kankaasta. Uus vuonis ois kiva, mut toisaalt mie oon aina halunnu voikon hevosen nii sellanenki olis kiva. Saa nähä mitä mie ajattelen kaavoijenpiirtohetkel. Tällä hetkel meil on sukulaisia vierailul joten pääsen ompelemaa vast ensviikol.

Talvee ei tuu

Posted by einikuha on April 21, 2014 at 2:40 PM Comments comments (0)

Mie tulin ny siihe tuloksee et mie en laita tubeen talvivideoo ollenkaa. Mie en yleesä kuvaa talvisi yhtää mitää nii siit ois tullu vaa joku lyhyt kuvavideo, enkä mie löytäny musaakaa.

Kattoo ny sit et jaksanko mie kuvata ensviikol vappuvideoo yhtää materiaalii, jos tulee jotai ideoita päähä nii saattaa tulla video.

Moi

Posted by einikuha on February 22, 2014 at 4:15 PM Comments comments (0)

Moi taas, nettisivu.org muuttu maksulliseks tos alkukuusta, joten miun sivut poistettii sillo. Nyt miun pitäis opetella käyttämään näitä uusii sivuja. Täs websissä on se huono puoli, et kaikki on englanniks. Yritäs tässä ny huonolla enkuntaidol ymmärtää näist jotai.

Näistä tulee todellaki erilaiset ku edellisistä sivuista, mut mitä välii, kunha nyt jonkulaiset sivut on.

+ Miulla alko eilen talviloma, joten miul on taas aikaa kuvailla videoita, ja löysin hyvän musan joka anto kivasti inspistä, että videoitaki on taas tulossa. Yritän kans saada talvivideon tubeen ennen maaliskuun loppua, mut saatte sit tyytyä lumettomaan videoon. Tääl ei oo nimittäi milkei ollenkaa lunta.

No, mie jatkan tästä näiden päivittelyä,  kommentoikaas postauksiin jotai. Näil sivuil ei oo vieraskirjaa.


Rss_feed